Rómeó és Júlia | Kaposvári Egyetem

Online jegyvásárlás

„Sziporkázó fantázia, nagyszerű csapat félelmetes lendülete”

W. Shakespeare: Rómeó és Júlia

Rendező: Ifj. Vidnyánszky Attila

Hiszünk még a szerelemben? Úgy értem, hiszünk-e még a mindent elsöprő, az identitást, a megkövesedett dogmákat, az előítéleteket, a félelmet és talán még a józan észt is felülíró szerelemben? Hiszünk még abban, hogy két ember egyesülhet? És ha igen, akkor hisszük-e, hogy ez az egység lehet maga világmindenség?

Történet a megmagyarázhatatlan gyűlöletről, melynek csak egy megmagyarázhatatlan szerelem vethet véget. A harmad éves kaposvári színművész osztály kincskeresése 2 óra 20 percben.

Ifj. Vidnyànszky Attila, Vecsei H. Miklós, Kovács Adrián és a kaposvári harmad éves Uray osztály közös munkája ez, az ötödik félév végén létrehozott vizsgaelőadás. Készült a Nemzeti Színházban, több helyszínen. A közös gondolkodást meghatározta a szövegközpontúság, a helyszínfüggetlenség… és a Beatles.

Koncert

A bemutatót követően az osztály rock-zenekara fesztiválzáró Örömkoncertet ad –többek között- a Little Shop Of Horrors c. musical egy részletének, Eric Clapton (Change The World; Forever Man) számainak, Hugh Laurie (You Don’t Know My Mind), Lady Gaga (Born This Way) Kylie Minogue – Nick Cave (Where The White Roses Grow), valamint Tom Waits (Matilda; Tango ‘Till They’re Sore; Come On Up To The House) zenéinek előadásával.

Játszó –és zenélő személyek:

Benedek Dániel                        Dér Mária

Dunai Csenge              Helvaci Ersan Dávid

Herczegh Péter            Horváth Julianna

Kónya Renáta              Mészáros Martin

Nagy Balázs                Nagy Márk

Szabó Nikolett              Szép Domán

Ticz András                  Varga Bori

Osztályvezető tanár

Uray Péter

_MG_01311 (1) _MG_01311 (3) 1nagy