DREAM | Théâtre National de Nice (FR) – ELMARAD

Kedves Nézőink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a XV. Shakespeare Fesztivál keretein belül 2019. július 8. 21:00 órára a Mogyoróssy János Városi Könyvtár udvarában meghirdetett Dream című előadásunk rajtunk kívülálló okok, a meghívott társulatnál felmerült akadályok miatt elmarad.

Az előadásra vásárolt jegyek visszaválthatóak a Jegypénztárunkban (Kapusház, Várkert utca), illetve érvényesek aznapra a SZTALKER Csoport és a Gyulai Várszínház közös bemutatójának, a Vízkereszt, de amúgy mindegy című előadásnak a nyilvános főpróbájára.

Shakespeare: Szentivánéji álom című műve nyomán írta és rendezte: Irina Brook

A Théâtre National de Nice (FR) előadása

Szereplők:

Kevin Ferdjani

Marjory Gesbert

Issam Kadichi

Iréne Reva

Vendégművész: Tess Tracy

Fénytechnika: Alexandre Toscani

Hantechnika: Guillaume Pomares

Jelmeztervező: Aurore Lane

Díszlettervező: Laurie Camous

Kiegészítők: Marie Flayosc

 

Sok energiával és humorral induljunk, és fedezzük fel Shakespeare klasszikus darabját egy olyan előadásban, amiben a közönség tagjait is a színpadra invitálják. Felnőttek és gyerekek egyaránt a tündérek varázslatos világába kerülnek, egymást kergető szerelmesek és ügyetlen építészek közé, akik színészként pózolnak.

Az élvezetes és burleszk, tündérszerű univerzuma ennek az őrült éjszakának a szemünk előtt bontakozik ki a nagy drámaíró mesterművének eme humoros előadásában.

Fordította: Marie-Paule Ramo